Dostava i plaćanje

DOSTAVA

Nakon što izvršite online porudžbinu, na navedenu email adresu primićete automatsku email poruku da je porudžbina uspešno izvršena.
Ta email poruka kojim se potvrđuje da je vaša porudžbina primljena, i da je trenutni status vaše porudžbine – u fazi obrade.

Porudžbina je u fazi obrade od 1 do 4 radna dana i posle šaljemo pošiljku vama, Nakon slanja posiljke obavestićemo vas o vremenu isporuke (stići će vam email). 

Isporuku vršimo brzom poštom Postexpress a cena iznosi od 400-600din i zavisi od veličine i težine paketa.

Za Republiku Srpsku i Crnu Goru dostavu vršimo pomoću postexpressa.Imajte u vidu da trenutno ova opcija košta blizu 1000 dinara (nažalost, ali barem postoji kao opcija).

Pošiljka stiže od 4-7 radna dana. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. 

Ponekad se može desiti da je paket ostećen prilikom transporta. Bez brige, sve što treba da uradite je da nas nazovete na kontakt telefon i dobićete novi primerak o našem trošku. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u skladu sa poslovnom politikom svoje firme. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ostavi paket u vašoj najbližoj pošti. Vaša pošiljka nalaziće se na pošti 20 dana i posle se vraća nama. Po prijemu pošiljke nazad, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i eventualno se dogovoriti o ponovnom slanju ako ste i dalje zaintresovani za pošiljku.

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Srbije, Republike Srpske i Crne Gore. Isporuka van ovih teritorija u ovom momentu nije moguća. 

*Roba poručena u periodu od petka do nedelje preuzima se od strane kurirske službe od ponedeljka.

NAČINI PLAĆANJA

ONLINE KUPOVINA

  1.  Plaćanje pouzećem:

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

  1. Plaćanje platnim karticama:

Naručeni proizvodi za sada ne mogu da se uplate Dina, Visa, MasterCard i Maestro platnom karticom. Ovi načini plaćanja biće vremenom dostupni.